Όροι και Προυποθέσεις

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Πετοπωλείου συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

*Όροι*
Το Πετοπωλείον διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το Πετοπωλείον αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

*Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα*

Το Πετοπωλείον δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

*Περιορισμός ευθύνης*
Το Πετοπωλείον δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πετοπωλείου δεν μπορεί να παράσχει εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πετοπωλείου παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου όπως ακριβώς διαφημίζονται στο site.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πετοπωλείου δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

*Ευθύνη Χρήστη*

Οι χρήστες της ιστοσελίδας Petopoleion.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, προσβλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, άσεμνου, λιβελογραφικού περιεχομένου ή άλλου που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, που ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

*Ασφάλεια Συναλλαγών με πιστωτική κάρτα*

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των συναλλαγών σας και για αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει τον πιο ασφαλή τρόπο χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλής και γίνεται με την μεσολάβηση της τράπεζας Πειραιώς Μόλις επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα μας, οδηγείστε αυτόματα στον ασφαλή δικτυακό τόπο της τράπεζας Πειραιώς όπου και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Το Πετοπωλείον ενημερώνεται από τη Πειραιώςμε email για τη χρέωση ή όχι της κάρτας σας, χωρίς όμως να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας.

*Εγγύηση*
Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας του κατασκευαστή τους και σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

*Ο λογαριασμός σας*
Αν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα του Πετοπωλείου αναλαμβάνετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που γίνονται με το λογαριασμό σας ή τον κωδικό πρόσβασης σας. Πρέπει να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός παραμένει απόρρητος και να μας ενημερώνετε αμέσως αν πιστεύετε ότι ο κωδικός πρόσβασης σας έχει γίνει γνωστός σε άλλους ή αν ο λογαριασμός σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλους χωρίς την έγκριση σας.

*Απόρρητο Συναλλαγών*

Το Πετοπωλείον δίνει μεγάλη σημασία στη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για αυτό το λόγο χρησιμοποιεί την ασφαλέστερη τεχνική κρυπτογράφησης, που έχει καθιερωθεί και χρησιμοποιείται παγκοσμίως από όλα τα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, το SSL-128 bit που λειτουργεί τόσο κατά τη διάρκεια μεταφοράς των δεδομένων σας, όσο και κατά την αποθήκευσή τους.
Τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται είναι το ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση και το τηλέφωνο σας. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών. Δεν γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο όταν προβλέπεται από το νόμο και μόνο στις αρμόδιες αρχές.
Μπορείτε βέβαια οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email petopoleion@yahoo.gr και να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

*Πνευματική ιδιοκτησία*
Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας όπως π.χ. εικόνες, πληροφορίες, σχέδια αποτελεί πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα της Επιχείρησης με διακριτικό τίτλο «Petοπωλείον», ιδιοκτησίας Μουμουλίδου Δ. Ελπίς και προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου ν.2121/1993 περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια μας.
Απαγορεύεται επίσης χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρείας μας η χρησιμοποίηση των εμπορικών σημάτων και λογοτύπων που περιέχονται στο site μας.

*Ισχύον δίκαιο*

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.