Αποστολές και Παραδόσεις

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας παρακαλούμε τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε:

Παράδοση σε 24 – 48 ώρες

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδουμε εντός 24 -48 ωρών, σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει δυνατόν να γίνει επικοινωνία με τον πελάτη, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει την παραγγελία, ή να την κρατήσει σε εκκρεμότητα.

Παράδοση εντός Αθηνών

Αν το ποσό της παραγγελίας σας είναι πάνω από 31€-80€ και ο προορισμός της είναι εντός Αθηνών, σε απόσταση 16χλμ από τη διεύθυνση μας, τότε η παράδοση είναι 2€.

Αν η παραγγελία σας ειναι απο 80€ και πάνω, εντός Αθηνών και σε απόσταση μεχρι 16χλμ, τότε η παράδοση ειναι δωρεαν.

Αν το ποσό της παραγγελίας σας είναι μικρότερο από 30€ τότε επιβαρύνεστε με κόστος παράδοσης 4€.

Για παραδόσεις εντός Αθηνών σε απόσταση άνω των 16χλμ από τη διεύθυνση μας, το κόστος παράδοσης είναι 4€ επιπλέον. Για παραδόσεις εντός Αττικής και σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 χιλιομέτρων, οι μεταφορές γίνονται με κουριερ (για μικρά προιόντα) και με μεταφορική για βαριά και ογκώδη αντικείμενα.

Για παραδόσεις εντός Αττικής που υπερβαίνουν τα 30χλμ απο τη διευθυνση μας, η παράδοση θα γίνεται με μεταφορική και κόστος που θα βαρύνει τον πελάτη.

Για παραδόσεις εκτός Αθηνών υπάρχουν μεταφορικά που βαραίνουν πάντα τον πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σταθμός κουριερ στην περιοχή ή πρόκειται για παράδοση σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου δεν υπάρχουν ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ή υποκαταστήματα μεταφορικής, θα απαιτείται προπληρωμή της παραγγελίας.

Το κατάστημα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνονται τα δωρεάν ντιλίβερι  εντός της Αθήνας ως μέρος του σέρβις που προσφέρει, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί παράδοση αν κρίνει ότι υπάρχει κίνδυνος και πρόβλημα ασφάλειας για τον οδηγό, το όχημα και τα προϊόντα, όπως επίσης και σε περιπτώσεις κακών καιρικών συνθηκών ή υπερβολικής κίνησης – που συμβαίνουν συχνά στην Αθήνα. Σε περίπτωση που ένας πελάτης είναι κακοποιητικός ή προσβλητικός στους υπαλλήλους του καταστήματος, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί παράδοση κατ’οίκον. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να παραλάβει ο ίδιος τα προϊόντα από το κατάστημα μας.

**** Λόγων των συνθηκών με τον Covid 19, και με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας, εργαζόμενων αλλά και κατοίκων στις πολυκατοικίες, η παράδοση των προιόντων γίνεται στην εξώπορτα. Σας ευχαριστούμε. 

Δυνατότητα Αυθημερόν Παράδοσης εντός Αθηνών

Αν χρειάζεστε άμεση παράδοση της παραγγελίας σας και βρίσκεστε εντός Αττικής σε απόσταση 16χλμ από τη διεύθυνση μας, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παράδοσης αρκεί τα προϊόντα που επιθυμείτε να είναι άμεσα διαθέσιμα, και κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να κάνετε την παραγγελία πριν τις 11:00 και η παράδοσή της θα γίνει μέχρι τις 20:00 (για τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή ή μέχρι τις 16.00 για τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη), καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την ανάγκη άμεσης παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ένα χρονικό πλαίσιο τουλάχιστον 3ώρου, κατόπιν συνεννόησης για να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Παράδοση για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για την αποστολή της παραγγελίας στην υπόλοιπη Ελλάδα, ή στην Αττική (όπου ο τηλεφωνικός κωδικός είναι άλλος από 210,  ή σε 16χλμ απο το μαγαζί) θα πρέπει εσείς να μας υποδείξετε τον τρόπο πχ μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ, courier… ή όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σταθμός κουριερ στην περιοχή ή πρόκειται για παράδοση σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου δεν υπάρχουν ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ή υποκαταστήματα μεταφορικής, θα απαιτείται προπληρωμή της παραγγελίας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα χωρίς χρέωση, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, καθορίζεται μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη. το Πετοπωλείον αναζητά πάντα τον τρόπο για μείωση των μεταφορικών, ειδικά σε βαριές αποστολές, εκτός Αθηνών.

Η αποστολή των παραγγελιών με κουριερ εχει κόστος 6,8 ευρώ για προϊόντα βάρους μεχρι 2 κιλά, και όγκου μικρότερου απο κουτί παπουτσιών. Για περισσότερα κιλά ή μεγαλύτερο όγκο ακολουθείται η διαδικασία ογκοχρέωσης της εταιρείας κουριερ. Σε περιπτωση που ο πελατης θελει δική του εταιρεια κουριερ, θα μας υποδείξει ποια και θα δώσει εντολη με τον κωδικό του για αποστολή.

Για το ακριβές κόστος αποστολής καλέστε στο 210-9015980 / 6971552774.

ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Για προϊόντα βάρους μεγαλύτερα των 2 κιλών, ή μεγάλου όγκου η αποστολή εντός και εκτός Αθηνών γίνεται με μεταφορική εταιρεία, που μπορεί να υποδείξει ο πελάτης. Η μεταφορική εταιρεία μεταφέρει τα προϊόντα στον τόπο διαμονής του πελάτη και κατόπιν συνεννόησης μαζί του γίνεται και παράδοση κατ’οίκον. Το κόστος για ένα κουτί μέχρι 30 κιλά κυμαίνεται από 7-10 ευρώ ανάλογα τη μεταφορική για την μεταφορά απο Αθήνα, στην έδρα της μεταφορικής. (Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα μικρές χρεώσεις από τη μεταφορική για κατοικον παράδοση, αλλά αυτό αποτελεί θέμα συνεννόησης του καταναλωτή με τη μεταφορική). Η μεταφορική εταιρεία δεν κάνει αντικαταβολή για το Πετοπωλείον, επομένως οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική θα πρέπει να πληρωθούν με κάποιον από τους ενδεδειγμένους τρόπους πληρωμής [ κατάθεση, paypal, πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα]. Τα μεταφορικά, και μόνο, πληρώνονται στη μεταφορική απευθείας.

Παραλαβή από το Πετοπωλείον

Για όλες τις παραγγελίες υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας Κάρπου 23, Αθήνα, ΤΚ 116 31 χωρίς επιβάρυνση

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ίσως χρειαστούμε επιπλέον ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα αφήσετε ή στο email σας. Σημειώστε ότι μπορεί να υπάρχουν σε κάποια προϊόντα μικρές διαφοροποιήσεις στα χρώματα ή τις συσκευασίες από τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στο site μας.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος.

Σε περίπτωση αλλαγής διαθεσιμότητας για την οποία δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το site μας, θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με μειλ.