Πληρωμές

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Πιστωτική Κάρτα μέσω του συστήματος Viva Wallet
2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
3. Με Αντικαταβολή
4. Μέσω της υπηρεσίας PayPal
5. Στην έδρα του Πετοπωλείου

1. Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα  μεσω του ασφαλούς συστήματος Viva Wallet

Η χρήση Πιστωτικής Κάρτας συνίσταται για την ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία της συναλλαγής, εφ’ όσον διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA.
Mπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για την πληρωμή των προϊόντων σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλής, και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του Πετοπωλείου με κρυπτογράφηση 128 bit. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη, και γίνεται σε δύο μόλις βήματα. Αναλυτικά:
• Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας στη σχετική φόρμα.
• Σε περίπτωση επιτυχίας η παραγγελία σας καταχωρείται, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας ενημερώνεστε σχετικά.

Πρόσθετες πληροφορίες για τη χρήση πιστωτικής κάρτας

• Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται;

Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. Σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. Για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Αποτελεί τον τριψήφιο αριθμό που θα δείτε και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.

• Τι γίνεται αν γίνει κάποιο λάθος κατά την πληρωμή (π.χ. κοπεί η σύνδεση ή πατήσω Cancel κατά τη μεταφορά);.

Ό,τι και να γίνει, η συναλλαγή έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας (αν βέβαια πάρουμε έγκριση για την κάρτα σας και το ποσό έχει όντως δεσμευθεί). Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.

2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του Πετοπωλείου. Το ακριβές ποσό που συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, θα το πληροφορηθείτε ανάλογα με την μέθοδο παραγγελίας σας. Σε περιπτωση πληρωμης από διαφορετική τράπεζα απαιτείται η αποστολή του αποδεικτικου πληρωμής για να μπορέσει να φύγει η παραγγελία σας.

Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς

IBAN Λογαριασμού GR5901720400005040111635862

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN Λογαριασμού GR63 014014 9014 9 0020 0201 3668

• Αν παραγγέλνετε μέσα από το site του Πετοπωλείου, τότε το ακριβές ποσό εμφανίζεται στο τέλος των χρεώσεων σας.
• Αν παραγγέλνετε με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, θα το πληροφορηθείτε από τον συνεργάτη μας που σας βοήθησε στην υποβολή της παραγγελίας σας.

Συνιστούμε τη χρήση Web Banking, γιατί επιταχύνει σημαντικά την διαδικασία εξόφλησης, αφού τα χρήματα μεταφέρονται ταχύτερα και άρα μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία πολύ πιο γρήγορα.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον Λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ακριβώς το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Ειδικά στην περίπτωση του Web Banking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

3. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο πληρωμής, τα προϊόντα έρχονται στο χώρο σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

4. Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal

Η διαδικτυακή υπηρεσία PayPal προσφέρει έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω του Internet, χωρίς να ανακοινώνετε τις πληροφορίες της κάρτας σας. Αν λοιπόν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των παραγγελιών σας μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό PayPal του Πετοπωλείου, ώστε να γίνει άμεσα η ενημέρωση της πληρωμή σας, και επομένως μπορούμε άμεσα να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό (δωρεάν), ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο Web Site του PayPal. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα, ή να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό σας του PayPal. Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal όσο και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη και ασφαλής.

5. Πληρωμή στο Κατάστημα του Πετοπωλείου

Μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα του Πετοπωλείου , Κάρπου 23 Αθήνα, 11631 και να συνδυάσετε την παραγγελία σας με την ΑΜΕΣΗ παραλαβή των προϊόντων σας, χωρίς καμία επί πλέον επιβάρυνση (μεταφορικών κλπ). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Πετοπωλείο πριν από την μετάβασή σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα στο κατάστημα ή την αποθήκη μας.

6. Επιστροφές και αλλαγές

Αλλαγές γίνονται σε παρόμοιο προϊόν (τροφή ή αξεσουάρ), και μόνο σε διάστημα 7 ημερών από την ημέρα της αγοράς. Οι αλλαγές γίνονται αυτοπροσώπως στο κατάστημα τις καθημερινές (εκτός Σαββάτου). Στην περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αθηνών, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής – εκτός της περίπτωσης που θα επιστρέψετε αυτοπροσώπως τα προϊόντα στο κατάστημα. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αλλαγή εφόσον η κατάσταση του υπό αλλαγή προϊόντος δεν είναι άριστη, ή εφόσον έχει παρέλθει το διάστημα 7 ημερών που προβλέπεται για την αλλαγή. Επιστροφές και αλλαγές σε ρούχα, τσάντες μεταφοράς (για λόγους υγιεινής) και σε τροφές, που έχουν ανοιχτεί, καθώς και σε προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν γίνονται. Στις κονσέρβες γάτας και σκύλου μπορούν να επιστραφούν μόνο τα τενεκεδάκια και όχι οι μαλακές συσκευασίες. Σε κάθε περίπτωση η αλλαγή γίνεται μόνο με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

7. ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η τήρηση του απορρήτου είναι άκρως απαραίτητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις συνήθεις συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που διαβιβάζονται από τον πελάτη/χρήστη στο Πετοπωλείον είναι εμπιστευτικά καιτο Πετοπωλείον έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο βαθμό που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και συναλλαγών. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ορισμένα από τα λαμβανόμενα μέτρα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα δεδομένα των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.
Το Πετοπωλείον δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών/χρηστών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση ή εντολή άλλης αρμόδιας δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που Το Πετοπωλείον χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και συναλλαγών.
Συνιστάται για τη δική σας ασφάλεια, να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.