Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Τροφή γατας Sanabelle

Η Sanabelle Urinary* έχει κατασκευαστεί χωρίς δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες με ευαίσθητο ουροποιητικό σύστημα.

Sanabelle Urinary* ανακουφίζει τα νεφρά και τα όργανα του ουροποιητικού συστήματος, μέσω της διατροφικής φυσιολογίας λόγω της μειωμένης περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και μέταλλα (π.χ. μαγνήσιο), και τη συνεπαγόμενη μείωση της αποικοδόμησης ουραιμικών προϊόντων .

*Sanabelle Adult*

Η Sanabelle Adult με φρέσκα πουλερικά είναι μια πλήρης, ισορροπημένη τροφή για ενήλικες γάτες, ιδιαίτερα εύγευστη και εύπεπτη, κατάλληλη ακόμα και για γάτες που ζουν κυρίως εντός σπιτιού και έχουν μειωμένη σωματική δραστηριότητα. Η χρήση φρέσκων πουλερικών παρέχει πρωτεϊνες υψηλής βιολογικής αξίας και εξαιρετική γεύση.

*Sanabelle Sensitive*

Η τροφή Sanabelle Sensitive με φρέσκα πουλερικά είναι κατάλληλη για διατροφικά ευαίσθητες γάτες με διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Το υψηλό θρεπτικό περιεχόμενο και η εξαιρετική πεπτικότητα της, μειώνουν σε μεγάλο βαθμό την ημερήσια ποσότητα τροφής που απαιτείται και το φορτίο στο πεπτικό σύστημα. Η χρήση φρέσκων πουλερικών παρέχει πρωτείνες υψηλής βιολογικής αξίας και εξαιρετική γεύση

*Sanabelle Dental*

Η τροφή Sanabelle Dental είναι κατάλληλη για ενήλικες γάτες με ευαίσθητη στοματική κοιλότητα. Το ειδικό μέγεθος και σχήμα της κροκέτας, ενθαρρύνει τη γάτα να μασήσει καλά την τροφή της, απομακρύνοντας με τον τρόπο αυτό υπολείμματα τροφών από τα δόντια. Η καθαριστική αυτή δράση ενισχύεται από την ύπαρξη κατάλληλων φυτικών ινών στην τροφή. Οι βιταμίνες που περιέχονται (π.χ. βιταμίνη Α), επιδρούν θετικά στην ανάπλαση και προστασία του στοματικού επιθηλίου. Ο φωσφορος δημιουργεί συμπλέγματα με τα ιόντα ασβεστίου μειώνοντας τον σχηματισμό πλάκας στην επιφάνει των δοντιών

sanabelle adult pestrofa

Αφήστε μια απάντηση