Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Προστατεύοντας τη γάτα μας αποτελεσματικά μετά από μια χειρουργική επέμβαση

Trixie formaki GATAS

Η γάτα είναι ένα ανεξάρτητο και φιλελεύθερο ζώο, ένα χαρακτηριστικό που την κάνει ξεχωριστή και μοναδική, και που κάνει μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων να τις αγαπούν τόσο πολύ.

Κάποιες φορές, όμως, αυτή τους η ιδιότητα μπορεί να τις φέρει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα όταν γίνει μια χειρουργική επέμβαση στο σώμα του ζώου και έχει ράμματα τα οποία δεν μπορεί και δεν πρέπει να πειράξει, ή όταν υπάρχει κάποιο τραύμα που πρέπει να καλυφθεί και να επουλωθεί στο χρόνο του. Μέχρι τώρα η ενδεδειγμένη λύση ήταν να φορέσει η γάτα το περίφημο κολάρο αντιλείξεως, γνωστό και ως προστατευτικό κολλάρο Ελισάβετ,  κάτι που δημιουργεί στη γάτα αφόρητη δυσαρέσκεια και ενόχληση.

Το πρόβλημα αυτό μπορεί τώρα να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά, χάρη στο προστατευτικό φορμάκι της Trixie, το οποίο καλύπτει με ασφάλεια και άνεση όλο το σώμα του ζώου, αφήνοντας ελεύθερο το κεφάλι του ζώου, και δίνοντας του την άνεση να κινείται και να τρώει ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, κάνοντας έτσι την περίοδο ανάρρωσης πιο υποφερτή και για το ίδιο το ζώο αλλά και για τους κηδεμόνες του.

Το προστατευτικό φορμάκι της Trixie είναι βαμβακερό, ανεβαίνει με χαμηλό ζιβάγκο στο λαιμό, και αφήνει ελεύθερη την ουρά και την ευρύτερη περιοχή για να μην περιορίζεται το ζώο και στην τουαλέτα του.  Είναι πλενόμενο, από καλής ποιότητας βαμβάκι, για να μην προκαλεί αλλεργίες, με λίγη ελαστίνη, για περισσότερη άνεση και διατίθεται σε δυο μεγέθη, για μικρότερα ή μεγαλύτερα ζώα.

Δείτε το εδώ:  https://www.petopoleion.gr/product-category/gata/eidi-ygieinis-gatas/

 

Measuring for a Trixie Protective Body Suit for Cats

Αφήστε μια απάντηση